Bete de Bambus, import Thailanda, special finisate pentru
orice tip de masaj (anticelulitic, somatic, reflexogen sau facial)
      Masajul anticelulitic cu betele de bambus: INAMICUL nr.1 al celulitei!
                                                 Copyright © 2012   All rights reserved  www.blackboxnet.ro
Masajul  cu  bambus


De ce  BETE de BAMBUS pentru MASAJ?

Betele de bambus sunt un accesoriu de masaj excelent, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de maseur, transformand masajul cu bambus intr-un masaj mult mai eficient decat masajul clasic.

Betele de bambus pentru masaj sunt special finisate pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului. Masajul cu betele de bambus este intens folosit pentru combaterea celulitei si pentru ridicarea feselor, iar in Romania este din ce in ce mai cunoscut datorita rezultatelor rapide!

Tehnica acestui masaj consta in imbinarea netetirilor usoare cu miscari de rotire - alunecare realizate din incheietura mainii. Se pot realiza si miscari de presiune, care, relaxeaza muschii si tonifica pielea, iar prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate.

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 50 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 30 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Betele de bambus trebuie unse foarte des cu ulei pentru a evita uscarea acestora.